Reikės:
1 vidutinis kivis
2 citrinos griežinėliai (su žieve)
7-10 petražolių šakelės (galiukus nupjaunam)
6-8 mėtų šakelės
100 ml švarus, negazuotas vanduo
pagal skonį 1-2 arbatiniai šauksteliai medaus (bet ne
cukraus)
Gaminimo būdas:
1. nuskutam ir supjaustom į 4-5 dalis kivį ir dedam i
blenderio puoduka. Idealiausias variantas sutrinti viska su trintuvu puode, nes
taip išsaugoma daugiau vitaminų, tačiau jei nėra tokio, tai galima išsiversti
ir su blenderiu. galima palikti skiltelę
kivio papuošimui.
2. Įdedam dvi citrinos skilteles su žieve ir petražoles.
3. Nuskabom mėtų lapelius ir dedam į bendrą puodą. pagal skonį įdedam medaus.
4. Įpilam vandens ir sutrinam viską iki košės
konsistencijos.
5. Įpilam į stiklinę, papuošiam ir mėgaujamės:) išgeriam iš karto
:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą