Receptas sugalvotas
Reikės:
1kg bulvių
Aliejaus kepimui
Karališkų miltų (apie pusę stiklinės)
Daktariškos dešros
Druskos
Pipirų
200ml pieno
2 didesnių svogūnų
1 kiaušinio
Gaminimo būdas:
1. Nuskusti bulves, sutarkuoti, truputį nusunkti. Galima įtarkuoti pusę svogūno.
2. Nulupti svogūnus, supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais.
3. Į tarkius įmušti kiaušinį, sudėti svogūnus ir kubeliais pjaustytą dešrą, pagal skonį įberti druskos ir pipirų.
4. Supilti pieną ir miltus, viską gerai išmaišyti.
5. Kepti įkaitintoje ir aliejumi pateptoje keptuvėje ant silpnesnės ugnies, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą